Carolin ontvetter 100% terugbetaald

Geldig tot: 31/10/2014

Winkel: Carrefour

Vetplekken verwijderen zorgt vaak voor hoofdbrekens. Je hoeft je helemaal geen zorgen meer te maken over hoe je etens- en vetresten kunt verwijderen van je gootsteen, barbecue of fornuis.VCP-510 exam
De Carolin ultra ontvetter vergemakkelijkt het schoonmaakwerk namelijk voor je! Je kunt deze super ontvetter nu geheel gratis uitproberen.
Als je namelijk een fles Carolin ultra ontvetter koopt en je laat weten wat er mis is met het product, dan krijg je jouw aankoopbedrag 100% terugbetaald!

Je dient je aanvraag te versturen voor 31/10/2014 en dit binnen de 14 dagen na aankoop.

Product: Carolin ultra ontvetter

In de winkel: Er hangt order Paxil online een actieflyer op de verpakking.

Wat moet je opsturen: De actieflyer en een blad papier met vermelding purchase orlistat van je naam/voornaam/adres/rekeningnummer (IBAN+BIC)/origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld en de reden van ontevredenheid in minstens 25 woorden.

Portokosten ook terugbetaald: ja

Adres om formulier naartoe te sturen: Actie Carolin onverslaanbaar tegen vet, C/O HighCo Data, Postbus 05841, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, buy Disulfiram adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.70-480 exam