Werther’s Original 100% terugbetaald

Geldig tot:  28/05/2014 of totdat de eerste 3.000 aanvragen bereikt zijn.

Winkel: enkel bij Carrefour Hyper

De snoepjes van Werther’s Original zijn super lekker. Ken je de smaak van deze snoepjes nog niet of krijg je geen genoeg van Natrexone without a prescription deze snoepjes? Dan kun je deze snoepjes nu gratis uitproberen. Werther’s Orginal snoepjes zijn nu ook in de smaken appel-caramel en cappuccino verkrijgbaar – zonder suiker!

Probeer de Cappuccino of Appel-Caramel snoepjes van Werther’s Orginal uit en krijg je aankoop via de myShopi website 100% terugbetaald!

Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en Buy Viagra Canada persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld purchase Naltrexone  al op je rekening.

Je dient je aanvraag in te dienen voor 28/05/2014.

Product: Werther’s Original Cappuccino of Appel-Caramel

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Hoe je terugbetaling aanvragen op myShopi.be: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag per mail en ook een melding wanneer de terugbetaling werd uitgevoerd.