Starwax 100% terugbetaald

Geldig tot: 15/06/2014

Winkel: Brico / Brico Plan-It

Je kunt nu gratis kennis maken met de onderhoudsproducten die Starwax aanbiedt. Je kunt onder andere kiezen voor een schimmelvlekkenreiniger, een ontstoppingsgel, een badkamerontkalker en nog vele andere soortgelijke producten. Aangezien schoonmaken een verplichting is, is het altijd meegenomen als je niet voor de schoonmaakmiddelen hoeft te betalen!
Koop een van de deelnemende Starwax producten, laat weten wat er niet goed was aan het product en krijg je aankoop 100% terugbetaald.

Je dient je aanvraag te versturen voor 30/06/2014 en dit binnen de twee weken online casino na aankoop.

Product: Starwax badkamerontkalker, schimmelvlekkenreiniger, ontstoppingsgel, ontvetter, cheap Prozac groene aanslag reiniger of ruitenreiniger.

In de winkel: Er hangt een actiesticker op de verpakking.

Wat moet je order Strattera opsturen: De actiesticker en een blad papier met vermelding van je naam/voornaam/adres/rekeningnummer (IBAN BIC)/origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld, de uitgeknipte streepjescode en de reden van ontevredenheid in minstens 15 woorden.

Portokosten ook terugbetaald: nee

Adres om formulier naartoe te sturen: Starwax tevreden of terugbetaald, C/O HighCo Data, Postbus 05961, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op buy methotrexate online je bankrekening staat.