Purina One Delibakie 100% terugbetaald

Geldig tot:  06/05/2015

Winkel: eender welke winkel

Je viervoeter wil ook weleens iets nieuws uitproberen. Laat hem of haar daarom kennismaken met de koekjes van Purina One Delibakie. MyShopi geeft je deze hondenbrokjes nu geheel gratis.

Koop vandaag nog Purina One Delibakie hondenkoekjes en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Opgelet, je kan enkel van deze cashback-actie genieten als je bent ingeschreven als lid van Club Nestlé.

Nog niet gedaan? Schrijf je dan hier snel en eenvoudig in. Voor meer info, kan je hier ook ons artikel over Club Nestlé lezen.

Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld  al Buy Natrexone op je rekening.

Je dient Aciclovir online je aanvraag in te dienen voor 07/05/2015.

Product: Purina One Delibakie hondenbrokjes

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Hoe je terugbetaling aanvragen op myShopi.be: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en purchase Naltrexone bankrekeningnummer.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag per mail en ook een melding wanneer de terugbetaling werd uitgevoerd.