Leerdammer Selection 100% terugbetaald

Geldig tot: 31/12/2015

Winkel: Carrefour

Wie is er niet dol op kaas? Je kunt kaas als tussendoortje eten, maar het is ook super lekker op je boterham. Leerdammer heeft pas een nieuwe kaasvariant aan het assortiment toegevoegd. Deze heerlijke Selection kaas kun je nu geheel gratis uitproberen. Je krijgt namelijk het volledig bedrag terugbetaald als je aangeeft waarom de kaas niet aan je cheap Ventolin wensen voldoet.

Koop nu Leerdammer Selection kaas, laat weten wat er niet goed was aan het product en krijg je aankoop 100% terugbetaald!

Je dient je aanvraag te versturen voor 15/01/2016.

Product: Leerdammer Selection

In de winkel: Er hangt een actieflyer bij het product / aan de kassa.

Wat moet je opsturen: Een blad purchase Paxil papier met je gegevens, de reden van ontevredenheid in minstens 25 woorden en het origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld. Of nog gemakkelijker, vraag de terugbetaling online aan via onderstaande link.

Portokosten ook terugbetaald: nee

Adres om formulier naartoe te sturen: Leerdammer Selection, C/O Buy cheap Accutane HighCo Data, Postbus 06459, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Vraag hier de terugbetaling van de Leerdammer Selection kaas aan!