La Latière pudding 100% terugbetaald

Geldig Purchase Retin-A without prescription tot:  19/06/2014

Winkel: eender Plavix buy online welke winkel

Je hebt nu de kans om de Crème pudding van La Laitière gratis uit te proberen. MyShopi heeft namelijk een leuke aanbieding waarbij je een van de vier smaken van de pudding kunt kopen en je jouw aankoop volledig terugbetaald krijgt. Kies voor melkchocolade, caramel of een van de andere smaken!

Koop een verpakking La Latière Velours de Crème en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Opgelet, je kan enkel van deze cashback-actie genieten als je bent ingeschreven als lid van Club Nestlé.

Nog niet gedaan? Schrijf je dan hier snel en eenvoudig in. Voor meer info, kan je hier ook ons artikel over Club Nestlé lezen.

Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag casino online en binnen de zeven dagen staat het geld  al op je rekening.

Je dient je aanvraag in te dienen voor 20/06/2014.

Product: La Latière Velours de Crème (verschillende varianten)

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Hoe je terugbetaling aanvragen op myShopi.be: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

purchase Accutane

Slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag per mail en ook een melding wanneer de terugbetaling werd uitgevoerd.