Fructis shampoo 100% terugbetaald

Geldig tot: 31/05/2015 of totdat de eerste 2.000 aanvragen bereikt zijn.

Winkel: eender welke winkel

Hoe je het nou draait of keert, voor je persoonlijke hygiëne dien je jouw haar regelmatig te wassen. Daarom kies je meteen voor een hoogwaardige shampoo, namelijk de Fructis Nutri Repair 3 shampoo. Deze zorgt voor haarherstel en maakt gebruik van de unieke kracht van maar liefst drie oliën zodat je haar een drievoudige voeding krijgt!

Koop dus vandaag nog een Fructis Nutri Repair 3 shampoo en krijg het aankoopbedrag volledig terugbetaald via de website myShopi.Opgelet, deze actie is enkel geldig voor nieuwe leden van de Garnier Proscar order Club bij MyShopi!

Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld  al op je rekening.

Product: Fructis Nutri Repair 3 shampoo.

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Hoe je terugbetaling aanvragen op myShopi.be: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Slechts 1 terugbetaling per persoon, generic Kamagra GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.

Je xenical to buy online krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag per mail en ook een melding wanneer de terugbetaling werd uitgevoerd.

Vraag hier de terugbetaling van de Fructis Nutri Repair 3 shampoo aan!