Durex 100% terugbetaald

Geldig tot: 30/09/2016

Winkel: Carrefour Hypermarkt / Planet / Market / Delhaize / Cora

We kennen allemaal de voordelen van veilig vrijen. Om veilig te vrijen start je door gebruik te maken van voorbehoedsmiddelen. Het meest aangeraden merk is dan Durex. Als je toch niet tevreden bent met je aankoop van condooms, durex play gel of een durex vibration ring van Durex, dan krijg je je geld gewoon terug!

Koop nu een deelnemend Durex product, laat weten wat er niet goed was aan het product en krijg je aankoop 100% terugbetaald.

Je dient je aanvraag te versturen binnen de 14 dagen na je aankoop.

Product: Verschillende producten uit het Durex gamma (condooms, vibration ring, durex play gel)

In de winkel: Er hangt een actieflyer bij het product / aan de kassa.

Wat moet je opsturen: De flyer met vermelding van je naam/voornaam/adres/rekeningnummer (IBAN)/e-mail/origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld  en de reden van ontevredenheid in minstens 20 woorden.

Opgelet: Indien je condooms kocht, dien je minstens 9 ongebruikte condooms terug te sturen. Indien je een product uit het Durex Play gel assortiment gekocht heb, mag er maximum 25% gebruikt zijn. Bij aankoop van een Durex Vibration Ring volstaat het om de verpakking terug te sturen.

Portokosten ook terugbetaald: ja.

Adres om formulier naartoe te sturen: Durex tevreden of terugbetaald, C/O HighCo Data, Postbus 06736, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.