Blik Jupiler Force 100% terugbetaald

Geldig tot:  31/07/2013

Winkel: eender welke winkel

De Jupiler Force is een alcoholvrij, maar heel verfrissend biertje en is ideaal voor de zomermaanden. Wanneer je een volledige en leesbare foto hebt gemaakt van je kasticket, het nummer van je streepjescode opschrijft en je persoonlijke gegevens en bankrekeningnummer invult, krijg je jouw aankoop 100% terugbetaald. Het doet er niet toe bij welke winkel je jouw blikje Jupiler Force hebt gekocht, het is wel belangrijk dat je een Ticket Restaurant kaarthouder bent. Na een bevestiging van je aanvraag, heb je jouw aankoop binnen 7 dagen op je rekening. Je hebt niets te verliezen dus probeer een blik Jupiler Force uit.

Koop een blik Jupiler Force en krijg je aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Opgelet, deze aanbieding is enkel geldig voor houders van een Ticket Restaurant kaart.

Je dient je aanvraag in te dienen voor 31/07/2013.

Product: Blik Jupiler Force (33 cl)

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Hoe je terugbetaling aanvragen op myShopi.be: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag per mail en ook een melding wanneer de terugbetaling werd uitgevoerd.

Vraag de terugbetaling van je Jupiler Force blikje aan