26 producten terugbetaald in bonuspunten!

Heb je nog geen Bonus Card van Carrefour? Schaf je er dan maar snel een gratis aan! Je kan ze verkrijgen aan de kassa of het onthaal van je Carrefour winkel en zo kan je al meteen van onderstaande topaanbieding profiteren!

Carrefour betaalt namelijk 26 producten voor een totaalbedrag van net geen 60 euro volledig terug in bonuspunten. De actie loopt gespreid over vier dagen en in twee shiften.

Zo kan je op 24 en 25 april de eerste reeks van 13 producten voor een bedrag van € 36,30 aankopen, waaronder een pak van 9 rollen Scottex toiletpapier, Herta frangipanedeeg of wasverzachter van Soupline.

Op 26 en 27 april betalen ze 13 producten voor een totaalprijs van € 23,20 terug in bonuspunten. Tiense suiker, Espresso koffie van Douwe Egberts en  fruitsap van Minute Maid maken deel uit van deze 13 producten.

Het principe van de Bonus Card is eenvoudig: het bedrag van je aankoop wordt op je klantenkaart gezet en per 500 gespaarde punten kan je een cadeaubon van 5 euro verkrijgen. Met het Scottex toiletpapier van € 4,75 verzamel je in één slag 475 punten en heb je al bijna een bon van 5 euro verdiend.

De terugbetaling in bonuspunten van deze 26 producten gebeurt enkel bij de Carrefour Hyper of Carrefour Planet winkels en loopt van 24 tot en met 27 april, gespreid over telkens twee dagen.

Bekijk alle 26 producten die terugbetaald worden in bonuspunten