15 producten terugbetaald in bonuspunten!

Ben je nog niet in het bezit van een Carrefour Bonus Card? Dan kun je er nu snel een gratis aanschaffen.

Je krijgt Natrexon price deze producten bij de kassa of het onthaal van de Carrefour winkel. Hiermee kun je genieten van de onderstaande topaanbieding!

Carrefour geeft Propranolol 40mg nu namelijk 15 producten terugbetaald in bonuspunten. Het gaat om een waarde van nog net geen 60 euro. Deze actie is voor 5 dagen geldig.

Het is als volgt ingedeeld:

Woensdag 2 september: Op deze dag wordt de eerste reeks van 3 producten terugbetaald. Het gaat om een Maya bad en douche, 4-pak Oasis Tropical nbso online casino reviews en snoep van Look-O-Look.

Donderdag t/m zaterdag Naltrexone no prescription 5 september: Er worden dan nog eens 3 producten volledig terugbetaald in bonuspunten. Het gaat om onder andere rijstnoedels van Isali, shampoo van Schwarzkopf, Bicky saus, Tao Pure Infusion en nog verschillende andere producten.

Maandag 7 september: Op deze dag wordt de terugbetalingsactie afgesloten. Je kunt dan de terugbetaling krijgen van shampoo van Pétrole Hahn, Grenadine Yeau en fruit- en graanrepen Hipp Bio.

Het principe van de Bonus Card is eenvoudig: het bedrag van je aankoop wordt op je klantenkaart gezet en per 500 gespaarde punten kan je een cadeaubon van 5 euro verkrijgen. Met het 4-pak Oasis van € 4,95 verzamel je in één slag 495 punten en heb je al bijna een bon van 5 euro verdiend.

Bekijk via deze link de 15 producten uit de actie!